Christmasworld sajam 2017

Christmasworld sajam 2017

PC grupa će imati ove godine svoj štand na Božićnom sajmu u Frankfurtu 27.01-31.01.2017. Posjetite nas u hali 8, štand A 10.

Ukoliko nas želite posjetiti,slobodno nam se obratite da Vam pošaljemo besplatnu ulaznicu.

Naša proizvodnja nastavlja bogatu tradiciju izrade široke palete svijeća, koristeći najkvalitetnije sirovine, a uz upotrebu parafina koji ispunjava visoke standarde po pitanju čistoće materijala, udjela ulja, a time i ekološke prihvatljivosti.

Poslovanje se temelji na stalnom podizanju kvalitete proizvoda, korektnoj komunikaciji s kupcima i dobavljačima, uz korištenje novih tehnologija i proširenje kapaciteta. Prodajna mreža proširena je i izvan Hrvatske.

Naša je misija razvoj proizvoda visoke kvalitete po pristupačnim cijenama, dok je vizija postati jedan od vodećih proizvođača i distributera svijeća u regiji. Zato naš proizvodni program stalno prilagođavamo trendovima i željama kupaca. Istog čine svijeće proizvedene u svim oblicima, veličinama, bojama i mirisima danas dostupnima na tržištu, uz stalno praćenje trendova i usavršavanje tehnologije izrade.

To nam omogućuje da možemo brzo i pouzdano odgovoriti na sve zahtjeve naših kupaca.

Proizvodimo svijeće svih mogućih oblika, boja i mirisa. Nudimo svijeće koje se bojom i oblikom uklapaju u svaku dekoraciju, a iz raznovrsnog programa možete izabrati svijeće koje upotpunjuju i na viši nivo podižu svaku prigodu. Naše su ukrasne svijeće same po sebi lijepa dekoracija za svaki prostor, a konzumne svijeće, pored dugotrajnosti, odlikuju i ekološki prihvatljivije sirovine od kojih se izrađuju.

Ovo je naš drugi put da sudjelujemo na Christmasworld sajmu i ove godine predstavljamo našu mirisnu liniju svijeća, Ameli.

Brošura DOWNLOAD