O nama

PC GRUPA
Tvrtka PC grupa d.o.o. je nastala 2010. godine spajanjem tvrtke Plenus d.o.o. iz Otočca i tvrtke Cupido d.o.o. iz Opatije. Obje tvrtke imaju dugi niz godina proizvode lampione i svijeće za sve prigode i namjene. Tako je Plenus d.o.o. osnovana na temeljima bivše tvornice Cosmochemia Otočac koja ima više od trideset godina tradicije u izradi lampiona i svijeća, a Cupido d.o.o. je osnovana još davne 1996. godine.

SVIJEĆE I LAMPIONI
Naša proizvodnja nastavlja tradiciju izrade lampiona i svijeća, koristeći kvalitetne sirovine, a uz pomoć modernih tehnologija. Inzistiramo na korištenju parafina koji ispunjava visoke standarde po pitanju čistoće materijala, udjela ulja, a time i ekološke prihvatljivosti.

Poslovanje se temelji na kvaliteti proizvoda po pristupačnoj cijeni, korektnoj komunikaciji s kupcima i dobavljačima, uz korištenje novih tehnologija i proširenje kapaciteta. Prodajna mreža proširena je i izvan Hrvatske.

Naša je misija razvoj proizvoda visoke kvalitete po pristupačnim cijenama dok je vizija postati jedan od vodećih proizvođača i distributera lampiona i svijeća u regiji. Zato naš proizvodni program stalno prilagođavamo trendovima i željama kupaca. Istog čine lampioni i svijeće proizvedeni u svim oblicima, veličinama, bojama i mirisima, danas dostupnima na tržištu, uz stalno praćenje trendova i usavršavanje tehnologije izrade. To nam omogućuje da možemo brzo i pouzdano odgovoriti na zahtjeve naših kupaca.

LAMPIONI – Za izradu lampiona koristimo posude izrađene od kvalitetne plastike i poklopce izrađene od kvalitetnog lima, bilo da se radi o lijevanim ili lampionima s ulošcima.

SVIJEĆE – Proizvodimo svijeće svih mogućih boja, oblika i mirisa. Nudimo svijeće koje se bojom i oblikom uklapaju u svaku dekoraciju, a iz raznovrsnog programa možete izabrati svijeće koje upotpunjuju sve prigode. Naše su ukrasne svijeće same po sebi lijepa dekoracija za svaki prostor, a konzumne svijeće pored dugotrajnosti odlikuju ekološki prihvatljivije sirovine od kojih se izrađuju.

AMELI SVIJEĆE